Wiek: 16 Dołączyła: 28 Mar 2010 Posty: 12 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2010-07-29, 21:58 o Co tu Chodzi ... ?
a Więc jak zwykle przeglądałam prof. na nk
i wszedł-am na jakiegoś kolesia nie spodobał mi się więc jeszcze sobie pochodziłam po prof.
później on napisał , że mu się podobam i , że chce mnie poznać. Zgodziłam się.
Koleś pisał ze mną trochę i po długim czasie pisze mu sms czy chce się zobaczyć dzisiaj, nie odp wiec postanowiłam zadzwonić. nie odebrał później tłumaczył się ze miał ZŁY HUMOR ??!!
OLAŁAM to pomyślałam , że jest kretynem . później on zaproponował spotkanie umówiliśmy się czekałam jakieś 30 min pisałam dzwoniłam on nic. OLAŁ MNIE KRETYN JEDEN.
teraz znów z nim piszę i było wszystko ok..
wczoraj fajnie się nam pisało na gg miał napisać sms później ale nie napisał. dzisiaj napisałam do niego 2 sms ale nie odp. zmienił opis na gg na : ;( . jak napisałam dlaczego takki opis też nie odpisał!\!!!!!!!!!!!!! a mieliśmy się jutro zobaczyć w końcu. ..;/ pisze do mnie tak słodko nie wiem moze lubi tak się kimś bawić ? ??? co za pee..d ******* ł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrr!!
ahhh.. właśnie jak napisałam mu zeby sie nie wazył mnie wystawic to napisł: ej no proszęę bez takich.
nienawidzę go za to co robi ale jednak coś mnie do niego ciągniee :( nie wiem już co robić..;/ czekać do września jeśli się nie odezwie ? tzn we wrzesniu go jakoś moge dołapac w dzien rozpoczecia sql.
Myślę, że powinnaś poczekać, aż on się odezwie...a potem zapytać dlaczego tak robi, że nie rozumiesz i chciała byś się w końcu spotkać i w ogóle...
Może naprawdę się z Tobą bawi...więc tym bardziej musisz z nim pogadać...
Im wcześniej tym lepiej
Nie martw się :)
wszedł-am na jakiegoś kolesia nie spodobał mi się więc jeszcze sobie pochodziłam po prof.
jeśli ci się nie podoba to co ci zależy. poza tym tak najczęściej jest, jak się nawiązuje znajomości przez internet - druga osoba nie chce się spotkać lub cię wystawia
Wredna Sucz napisał/a:
Jakbyś miała coś w głowie to byś go olała po tym jak Cię wystawił. ^^
_________________ Niewinnościąjest dziecko
i zapomnieniem,
rozpoczynaniem od nowa,
grą,
kołem, co samo z siebie się toczy,
pierwszym ruchem
i świętym, wymówionymTak.
Pomogła: 4 razy Wiek: 17 Dołączyła: 19 Lip 2010 Posty: 66 Skąd: Daleko
Wysłany: 2010-07-30, 12:19
Poczekaj może do września, a może rzeczywiśćie się tak lubi bawić;// Zapytaj go czemu tak robi itp. A jeżeli taki będzie cały czas to powinnaś go olać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum